________ _ _ _ _ _ _
#

Αν υπήρχε ένα κουμπί, το οποίο αν το πατούσες όλοι οι άνθρωποι θα ζούσαν μαζί αγαπημένοι χωρίς μίση και πάθη, θα το είχαμε πατήσει 1000 φορές ως τώρα.. Τέτοιο κουμπί όμως δεν υπάρχει... Τι υπάρχει? Υπάρχουν δυο δρόμοι. Ένας ο δρόμος που ζούμε τώρα... της βίας, της ακαταστασίας, του πόνου και της καταστροφής και ο άλλος δρόμος είναι ο Ελληνικός. Της μόρφωσης.

Από το MATI GR
Η παρακάτω απλουστευμένη προσέγγιση, είναι γι αυτούς που καλοπροαίρετα βλέπουν με καλή διάθεση την εισβολή που διαδραματίζεται στην Ευρώπη.

Ένας είναι ο δρόμος της ειρηνικής συμβίωσης όλων των ανθρώπων. Ο Ελληνικός.

Είναι ο δρόμος της μόρφωσης που θα εκμεταλλευτεί καταλλήλως και όχι τυχοδιωκτικά την τεχνολογία, ώστε όλα να γίνουν όπως πρέπει. Ομαλά.

Η ειρηνική συμβίωση δεν πρόκειται να έρθει ποτέ, όσο υπάρχουν μορφωμένοι από την μια και αμόρφωτοι από την άλλη. Πάντα οι αμόρφωτοι θα είναι έρμαια σε διαβολεμένους τύπους που θα τους χρησιμοποιούν για αλλότριους σκοτεινούς σκοπούς.

Από την αρχαιότητα οι Έλληνες, με προεξάρχοντα τον Θαλή τον Μιλήσιο, είπαν πως, από δω και πέρα δεν θα είμαστε δεισιδαίμονες, αλλά ορθολογιστές ερευνητές. Και κάθε τι παράξενο, δεν θα το αποδίδουμε στους θεούς, αλλά θα ερευνούμε τα αίτια του. Και τότε ουσιαστικά, γεννήθηκε το φως για τους νεότερους ανθρώπους που απλά, άρχισαν να σκέφτονται.

Σήμερα, στον Δυτικό κόσμο, υπερισχύει η θέση αυτή των Ελλήνων, αλλά όχι και στον υπόλοιπο κόσμο. Στον υπόλοιπο κόσμο επικρατούν θέσεις θρησκειών -βλέπε ισλάμ- και ζωώδη ένστικτα που πηγάζουν από την αμορφωσιά και την βάσανο της ζωής, αφού η γλυκύτητα του Χριστιανισμού, δεν στάθηκε ικανή να έχει τα αποτελέσματα που θα ήθελε. Πως μπορούν να δέσουν αυτοί οι δυο κόσμοι μαζί? Απλά, δεν μπορούν...

Κάποιοι άρχοντες τώρα, του Δυτικού κόσμου, για δικούς τους λόγους που δεν είναι της παρούσης, αποφάσισαν να γίνει αυτή η ένωση -ας την πούμε μορφωμένων και αμόρφωτων- "τσάτρα πάτρα" και στα γρήγορα. Και γι αυτόν τον σκοπό, έχουν ρίξει δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων για να οργανώσουν καταστάσεις τέτοιες που θα προσελκύσουν οπαδούς (βλέπε ΜΚΟ αλληλέγγυων κ.λ.π.), οργάνωση κατευθυνόμενων ΜΜΕ, πανεπιστημίων, ξεφεύγοντας πλήρως από τον Ελληνικό ορθολογισμό, μιας και στοχεύουν ευαίσθητες συναισθηματικές χορδές καλοσύνης, των ανθρώπων, που είναι ο χειρότερος σύμβουλος στην περίπτωση μας και όχι μόνο.
Ο Ελληνικός τρόπος, της μόρφωσης, που φρενάρει τα ανεξέλεγκτα συναισθήματα και πρέπει να κυριαρχήσει και εκτός Δυτικού κόσμου είναι σίγουρα πιο αργός, αλλά αν μη τι άλλο, είναι ομαλός. Πριν 300 χρόνια π.χ. αν κάποιος μέσος άνθρωπος ήθελε να πάει στο Πακιστάν, απλά δεν μπορούσε... Σήμερα μέσω της τεχνολογίας, μπορεί μέσα στην ίδια μέρα... Αύριο, θα μπορεί να πάει σε μισή ωρίτσα... Τότε, τα πράγματα θα είναι πιο στρωμένα ώστε να γίνει αυτή η πολυπόθητη ένωση. Τότε, αυτός που ζει καλύτερα, θα παρασύρει αυτόν που ζει με λάθος τρόπο ώστε να διεκδικήσει στον τόπο του το σωστό,

Όταν ένα φαγητό χρειάζεται 1 ώρα βράσιμο για να μαγειρευτεί όπως πρέπει, πρέπει να αφιερώσεις 1 ώρα. Αν εσύ βιάζεσαι να το φας και το βράσεις μόνο 10 λεπτά, τότε το αποτέλεσμα θα είναι μια αηδία, και θα το ξεράσεις σίγουρα.

Το ξέρασμα αυτό, φαίνεται καθαρά στο ακόλουθο βίντεο, όπου ένας μαύρος, πετάει χωρίς λόγο μια πέτρα σε έναν λευκό που απλά περπατούσε στον δρόμο και τον σωριάζει στο έδαφος


Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours